Beweging en sport

Runcoach begeleidt zowel particulieren als bedrijven bij het realiseren van hun sportieve doelen. Hoe meer gezonde beweging je in je leven hebt, des te meer energie je eruit haalt. Hoewel we dit allemaal weten, blijkt het moeilijker dan het lijkt om dit in de dagelijkse drukte van werk en privéleven in te passen. Coaching helpt je om realistische doelen te verwezenlijken. Van minder zitten tot het lopen van een marathon, recreatief sporten tot topsport, wij bieden oplossingen op jouw lijf geschreven !

103

Gezonde voeding

Je bent wat je eet. Een simpele waarheid, maar wat moet je dan precies eten om gezond te zijn? We worden overstelpt met voedingsadvies, kookprogramma's, -boeken, wonderbaarlijke diëten en het aanbod aan voeding is overweldigend. In enkele stappen helpt Runcoach je om een gezond voedingspatroon aan te leren. Geen peperdure diëten, maar (h)eerlijke voeding waar je direct energie uithaalt en je lichaam in balans brengt. Bij eten denk je aan genieten. Daarom is ons voedingsadvies aangepast aan jouw smaak en voorkeur.

superfruit

Mentale veerkracht

We leven in een veeleisende tijd op vlak van werk en privéleven. Dit leidt voor velen tot symptomen van oververmoeidheid en stress. In sommige gevallen kan dit leiden tot zwaardere gezondheidsproblemen, depressie en burn-out. Runcoach geeft concrete tips om mentaal weerbaar in het leven te staan. Van een gezond slaappatroon tot omgaan met werkdruk, financiële stress, relationele moeilijkheden, sociale media, enz... Een coach is geen overbodige luxe, integendeel, het is de steun die je verdient.

photo-1455688606286-620943e0ef91